пʼятницю, 3 червня 2011 р.

[День пятий]

   Ну, розпочати свою рефлексію я хочу з вибачення перед Тетяною Георгіївною за свою безвідповідальність. Вибачте, за таку затримку. Може ви й не помітили, у чому я сильно сумніваюсь, але сьогодні вечір суботи, а я тільки до неї дібралася. Тому можуть бути якісь неспівпадіння, за це теж сильно вибачаюсь.
   День, як завжди, почався з розминки. Цього разу Вітя був кораблем, а Павло штурманом. Ну, не в тому сенсі, що Павло "осідлав" Вітю, а в тому, що у Віті були зав’язані очі, а Павло керував їм, коли той намагався перебратися через вітвисті зарослі наших ніг та рук. У Павла з управлінням було дуже складно, тому увесь клас дружньо реготав, коли Вітя замість потрібної траекторії замагався залізти під стіл чи виключити носом системний блок.
   Наступна розминка заключалась у вигукуванні якихось слів або повторюванні якихось рухів після певної команди.
   Потім ми зразу розпочали роботу над презентацією у GoogleDocs'і, у електронному підручнику ми зразу знайшли детальний опис, що і як робити, але GoogleDoc's виявився настільки зручним у використанні, що інструкції нам не знадобились. Але половина не ризикнула, і користувались звичним PowerPoint'ом.
    Ми з Юлею швидше за всіх виконали презентацію, яка особисто в нас зайняла 7 слайдів, ми вирішили не пергружувати її дизайном та якимось особистим розташуванням.
    Нашу презентацію ви можете знайти на нашій вікі-сторінці або тут.
    Але презентація зайняла дуже багато часу, а нам ще потрібно було зробити розрахунки. Тому кавова перерва відбулася трохи раніше, ніж зазвичай.
    І пасля смачної кави з зефіром ми розпочали розрахунки в Exsel'і, мене це дуже засмутило, бо я вже звикла до GoogleDocs'у. Але Exsel'ум виявилось не так важко користуватись, як я собі надумала.
   Ми розробили декілька документів, один ми за планом зробили у Exsel'і, а зробити інші нам допоміг GoogleDocs.
   Взагалі нам обіцяли важкий день, але він був не таким вже й виснажливим і зовсім не важким. Презентація виявилась легкою, а для розрахунків треба було просто включити фантазію та розрахувати суму за потрібними формулами.
   Всі розрахунки також знаходяться на нашій вікі-сторінці або в блозі моєї подруги - Юлі.
   Всім дякую за увагу. 

1 коментар:

  1. Нюта, дякую за розгорнуту рефлексію!!!
    Сьогодні обіцяю не тільки важкий, але ще й цікавий день;)
    Удачі вам з Юлею в роботі!

    ВідповістиВидалити