понеділок, 6 червня 2011 р.

[День шостий]

   Минулого разу, у п'ятницю Тетяна Георгіївна пожартувала, що треба сказати, що на заняття треба приходити на пів десяту, і тоді на десяту усі будуть у класі. Юля сприйняла це серйозно, і дійсно прийшла на пів десятої, і навіть встигла сполошити мене, дитину, яка спокійно збиралась на десяту годину.
   Заняття, як зазвичай, починалось з розминки, нам роздали клаптики паперу, на яких було написано людину, якій ми мали би розказати про цей курс, мені дісталась легка людина (однокласник, який не приймає участі у курсі). А от Руслану не пощастило. Йому дістався директор школи, який якраз саме у той час зайшов до кабінету.
   Сьогодні ми зразу почали роботу з Ціноутворення. Нам дали обирати: користуватися GoogleDocs'ом чи Exsel'ем. Ми як зазвичай обрали GoogleDocs, тому що він дає можливість спільного редагування, що скорочує роботу та робить її більш продуктивною.
   Після того, як ми швидко це закінчили ми почали роботу над Поквартальним Бюджетом та Річним прогнозом продаж. Всі посилання на це ви можете знайти на нашій вікі-сторінці. Роботу ми як завжди поділили, і швидко виконали.
   Сьогодні до нас завітав наш колишній однокласник. Цілий день сидів біля нас, морально підтримував і навіть приніс нам до кави пресмачного печива, а вчителя сушки.
   Після кави ми почали працювати над маркетинговою стратегією, Юля дуже спішила і виконала всю роботу, а трохи допомогла іншій групі, гарно все оформила та залишила посилання на вікі.
   День легкий та цікавий.
   Навіть писати нема чого. 

3 коментарі:

  1. Дякую, Анічка, за допис і за сьогоднішній день. Справді, не думала, що Денис затримається надовго. А він, здається, заскучав по школі та однокласникам. Сьогодні помітила, що ви з Юлею дуже швидко справились, це - добрий знак, значить, уже набралися певної кількості необхідних знань! Удачі і радості від навчання завтра!

    ВідповістиВидалити
  2. І ця людина стверджує, що їй нема чого писати)

    ВідповістиВидалити
  3. Ну, зрівняй з моїми попередніми дописами. Дійсно мало ><

    ВідповістиВидалити